Om Lidingö Barnvaktsbyrå

Lidingö Barnvaktsbyrå är en del av flera andra barnvaktsbyråer i Stockholm som fokuserar på att förmedla barnvakter lokalt på orten. Vi finns sen tidigare i Saltsjöbaden, där bolaget grundades samt i Stockholm och snart även i Bromma och Danderyd. Vi startade Lidingö i januari 2018 och har sedan start hjälp ett flertal familjer att hitta en bra barnvakt på Lidingö. Vi har nästan uteslutande bara tjejer som bor på Lidingö, det känns tryggt att veta att barnvakterna har nära hem om de tillexempel arbetar en kväll. Det känns också tryggt och kul att förmedla barnvakter till familjer som har barn som går på samma skolor som de själv har gjort. 

 

Byrån drivs av mig, Hanne Brodin, jag har förmedlat barnvakter till privatpersoner och företag sen mars 2014 och tycker att det är världens roligaste jobb. Det är fantastiskt kul att kunna hjälpa familjer att få ihop livspusslet samtidigt som det bidrar till att ge unga människor ett jobb. De flesta av våra barnvakter arbetar några eftermiddagar i veckan men vi har även fler personer som arbetar som barnvakt på heltid. 

 

Vi är ett ganska litet och exklusivt företag som fokuserar på att skapa personliga relationer mellan oss, familjen och barnvakten. Vi värdesätter bra service, snabba svar och återkopplingar. Vi finns alltid tillgängliga oavsett helg eller kväll och behöver ni en barnvakt med kort varsel så tveka inte på att höra av er. Vi kan lösa det mesta. 

 

Vi ska ta hand om det absolut värdefullaste ni har och därför väljer vi omsorgsfullt ut vem vi anställer och tycker att erfarenhet är lika viktigt som personlig kemi. 

 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i våra händer och att era barn ska trivas med oss när er egen tid inte räcker till. Därför utbildar vi våra barnvakter i hjärt och lungräddning som är speciellt framtagen för barn, vi kollar noggrant upp referenser samt har kontinuerliga återkopplingar med familj och barnvakt för att säkerställa att allt fungerar bra. 

 

Vi har hjälpt över 300 familjer att få ihop livspusslet och anställt över 250 barnvakter. 

Varmt välkommen till en personlig barnvaktsförmedlare på Lidingö!

Kram Hanne

 

Lämna gärna en kommentar

Vi publicerar inga namn eller adresser